Dentons își consolidează divizia de public affairs în Europa prin achiziționarea Interel

Dentons Global Advisors a anunțat astăzi achiziția Interel, o companie paneuropeana de consultanță în afaceri publice. Achiziția Interel extinde amprenta firmei în Europa și consolidează divizia de afaceri publice a companiei, alături de Dentons Global Advisors Albright Stonebridge Group (Dentons Global Advisors ASG).

Interel, care va fi cunoscut sub numele de Dentons Global Advisors Interel, are birouri la Berlin, Bruxelles, Londra și Paris. Firma, desemnată „Public Affairs Consultancy of the Year” de către PRovoke Media la EMEA SABER Awards 2021, consiliază unele dintre cele mai importante branduri în materie de legislație și reglementare, activism și mass-media.

Odată cu achiziționarea Interel, Dentons Global Advisors are acum peste 225 de profesioniști în nouă birouri din șapte țări, cu o acoperire suplimentară printr-o rețea extinsă de consultanță și amprenta Dentons în 205 de locații din 81 de țări din întreaga lume.

Acordul cu Interel urmează lansării Dentons Global Advisors în iunie 2021 cu membru fondator Albright Stonebridge Group.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here