Dentons, desemnata "Firma de avocatura a anului" in Europa de Sud-Est

Dentons a fost desemnata “Firma de avocatura a anului” in Europa de Sud-Est in cadrul celei de-a X-a editii a Galei Premiilor EuropaProperty SEE Real Estate, care a avut loc pe 23 aprilie la Bucuresti.

Premiul reprezinta recunoasterea celor mai importante proiecte imobiliare din regiune precum si a profesionistilor din domeniu in anul 2014. Laura Tiuca, Partener Dentons, a fost nominalizata pentru a patra oara la categoria “Profesionistul anului – femei“, iar Perry Zizzi, Partener, la categoria “Profesionistul anului“.

Dentons a primit acest premiu ca o recunoastere a importantei proiectelor in care a fost implicata, printre care asistenta acordata PointPark Properties pentru achizitia si finantarea celui mai mare proiect logistic situat langa capitala – Parcul Logistic Europolis. Consultanta a fost acordata in vederea realizarii unei mari tranzactii imobiliare de pe piata romaneasca din 2014, proiect ce a avut o valoare de circa 250 milioane de euro si a implicat mai multe jurisdictii din Europa Centrala si de Est.

Anda Todor, Avocat Asociat Coordonator, a declarat: “Ne simtim incantati si mandri sa primim aceasta recunoastere pentru a sasea oara. Ea reprezinta o inalta confirmare a talentului avocatilor nostri si a muncii impecabile de echipa si dovedeste inca o data nivelul de excelenta al departamentului nostru de real estate in regiune si in Romania. Le multumesc partenerilor, echipei de avocati si profesionistilor pentru eforturile si implicarea dovedita in ultimul an. De asemenea sunt recunoscatoare clientilor si partenerilor de afaceri pentru sprijinul si increderea pe care ne-o arata. Suntem hotarati sa ne mentinem in continuare serviciile la cea mai inalta calitate”.

Acesta este al saselea premiu “Firma de Avocatura a Anului“, dupa succesele anterioare inregistrate in 2014, 2013, 2012 (sub titulatura Salans), 2011 si 2006.

Cu peste 600 de specialisti in domeniul imobiliar in 79 de birouri in toata lumea, Dentons are una dintre cele mai extinse si bine pozitionate echipe de real estate dintre firmele internationale de avocatura.