Dentons, desemnata Firma de Avocatura a Anului in Europa Centrala si de Est

Dentons a fost desemnata castigatoarea premiului “Firma de Avocatura a Anului” in Europa Centrala si de Est in cadrul galei premiilor de excelenta “Chambers Europe 2015”, care a avut loc pe 24 aprilie, la Amsterdam.

Premiile Chambers Europe sunt importante pe piata serviciilor juridice din Europa, intrucat castigatorii sunt selectati pe baza cercetarilor riguroase si independente efectuate de cei peste 150 de membri ai echipei Chambers, iar premiile sunt considerate ca fiind printre cele mai prestigioase din Europa. Premiul a fost acordat ca recunoastere a realizarilor firmei din ultimul an, inclusiv pentru activitatea sa remarcabila, cresterea strategica impresionanta si servicii excelente in relatiile cu clientii.

Anda Todor, Managing Partner al biroului din Bucuresti al Dentons, a comentat “Suntem foarte incantati si onorati sa primim aceasta recunoastere a muncii noastre si a eforturilor depuse in ultimul an, la Premiile Chambers Europe. Este un premiu binemeritat de toti membrii echipelor din Europa Centrala si de Est. Felicitari tuturor pentru aceasta realizare”.