Dentons deschide primul birou din Italia, in Milano

Firma de avocatura Dentons anunta deschiderea unui birou in Milano – primul din Italia – si cooptarea, cu aceasta ocazie, a 21 de avocati, printre care sapte parteneri, sub coordonarea lui Federico Sutti – Managing Partner. Sutti, anterior Managing Director al DLA Piper pentru Europa si Africa, este clasat de Chambers si Legal 500 ca unul dintre cei mai reputati avocati din Italia. Acestuia i se alatura alti avocati de top specializati in domeniile real estate, energie si dreptul muncii.

Infiintarea biroului din Italia vine dupa recenta fuziune Dentons cu firma americana McKenna Long & Aldridge si asocierea dintre Dentons si 大成, ce va crea cea mai mare firma de avocatura din lume. La inceputul acestui an, Dentons a anuntat si cooptarea a 8 parteneri impreuna cu 50 de avocati si alt personal administrativ in Budapesta.

Presedintele Global al Dentons, Joe Andrew, a comentat: “Italia se situeaza intre primele 10 tari la nivel global in functie de PIB, fiind a treia cea mai mare economie din zona euro. Lansarea biroului din Milano, marcheaza un alt moment important in atingerea obiectivelor noastre de a deveni lideri la nivel global, capabili sa oferim clientilor nostri consiliere de top in toate locurile in care acestia isi desfasoara afacerile.

Evan Lazar, Presedintele Consiliului de Administratie din Europa, a adaugat: “Continuam sa facem miscari strategice importante in regiunea Europei, unde vedem o cantitate semnificativa si crestere a numarului de proiecte transfrontaliere. Avand multi clienti in cautare de avocati cu prezenta importanta si experienta locala in Italia, suntem foarte incantati ca putem sa le oferim inca din prima zi o astfel de echipa de top in domeniile real estate, energie si dreptul muncii.

Dentons este o firma de avocatura globala, motivata de dorinta de a oferi un avantaj competitiv intr-un climat de afaceri din ce in ce mai complex si interconectat. Aflata in topul 20 al Indexului Acritas 2014 Global Elite Brand, firma Dentons nu ezita sa iasa din tipare si este hotarata sa aduca un suflu inovator in abordarea consultantei legale, oferind clientilor solutii de afaceri noi si ingenioase. Clientii firmei Dentons beneficiaza acum de serviciile a 3.000 de avocati si alti profesionisti in peste 80 de locatii din peste 50 de tari. Mostenind o experienta juridica ce dateaza din anul 1742 si care are la baza punctele forte ale firmelor noastre fondatoare — Salans, Fraser Milner Casgrain (FMC), SNR Denton si McKenna Long & Aldridge — firma vine in intampinarea nevoilor locale, regionale si globale ale clientilor privati si publici.