Dentons a aniversat un an de la infiintare. Listarea Romgaz, printre proiectele locale de referinta

Firma internationala de avocatura Dentons a aniversat un an de la infiintare. Noul brand a fost lansat pe 31 martie 2013, prin unificarea a trei firme cu prezenta solida pe piata avocaturii: firma internationala Salans (prezenta in Romania din 1997), firma canadiana Fraser Milner Casgrain (FMC) si firma internationala SNR Denton.

Cu ocazia primei aniversari de la crearea firmei internationale de avocatura Dentons, liderii acesteia afirma ca plasarea clientilor in centrul atentiei, cresterea strategica si abordarea policentrica au facut ca primul an al Dentons sa fie un succes.

Pe plan local, brandul Dentons s-a integrat rapid in peisajul pietei romanesti de avocatura. Firma a fost implicata in proiecte de referinta pe parcursul acestui an de activitate, printre care se afla cea mai mare tranzactie din anul 2013, listarea Romgaz SA. Dentons a acordat consultanta statului roman (prin intermediul Departamentului de Energie) cu privire la cea mai mare oferta publica din Romania, in urma careia compania Romgaz a fost listata la Bursa de Valori Bucuresti (actiunile sale fiind admise la tranzactionare), iar certificatele sale de depozit globale au fost admise la tranzactionare pe piata principala a Bursei de Valori din Londra.

Joe Andrew, Global Chair al Dentons, a declarat: “Lumea caselor de avocatura a trecut prin schimbari tumultoase de la criza economica din 2008. Dentons a fost creat ca un raspuns la aceasta dinamica si succesul realizat pentru clientii nostri in ultimul an demonstreaza ca suntem pe drumul cel bun.

Construirea noului brand Dentons pe o piata a avocaturii extrem de competitiva a necesitat un efort sustinut din partea echipei, dar ne-a adus si foarte multe satisfactii. Avem acum acces la resursele unei retele extrem de puternice si implicit la clienti pe care nu i-am fi putut castiga inainte de unificare”, a spus Anda Todor, Managing Partner al Dentons Bucuresti.