Dentons a semnat un parteneriat strategic cu Eurochild menit să sprijine drepturile copiilor din Europa

Dentons și rețeaua de advocacy pentru copii Eurochild au anunțat un parteneriat strategic menit să sprijine drepturile copiilor din Europa. Prin acest parteneriat, Dentons s-a angajat să ofere, pro bono, Eurochild și membrilor săi din întreaga Europă asistență juridică operațională și strategică.

Parteneriatul formalizează o relație care a început în 2018. Dentons și firmele afiliate Nextlaw Referral Network au oferit 200 de ore de asistență pro bono atât pentru Secretariatul Eurochild din Bruxelles, cât și pentru membrii Eurochild din Europa.

Membrii Eurochild au o vastă experiență de lucru in folosul copiilor din Europa, dar adesea prea puțin timp și resurse pentru a investi în dezvoltarea organizațională. Suntem încântați să avem Dentons de partea noastră pentru a deveni mai rezilienti din punct de vedere organizational si a a îmbunătăți mecanismele legale de promovare a drepturilor copiilor “, a declarat Jana Hainsworth, Secretar General, Eurochild.

Dentons se angajează pe deplin să aducă o contribuție semnificativă la comunitățile în care trăim și lucrăm, prin munca legală pro bono. Numai în ultimul an, am oferit mai mult de 98000 de ore pro bono ONG-urilor și organizațiilor caritabile din întreaga lume,” a declarat Tomasz Dąbrowski, CEO al Dentons Europe. “Suntem incantati de noul nostru parteneriat strategic cu Eurochild. Împreună vom contribui la protejarea drepturilor copiilor pe întregul continent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here