Dentons a oferit consultanță juridică Glade Capital la achiziționarea Hope House din Londra

Dentons a oferit consultanta juridica Glade Capital, o companie de investiții imobiliare cu sediul în Londra, in achiziția Hope House din Londra.

Achiziționată de la London Borough of Southwark, Hope House este o clădire mixed-use din Westminster, centrul Londrei. Dentons au oferit consiliere in procedura de achiziționare a clădirii și, simultan, la inchirierea celor șase etaje libere unui chiriaș pe termen lung. În prezent, clădirea este ocupată de Pret a Manger și de o clinica stomatologică.

Lior Eisenberg, partenerul fondator al Glade Capital, a declarat: „Investiția Hope House reprezintă angajamentul nostru pentru activele de calitate situate în centrul Londrei. Suntem într-o fază de creștere interesantă, iar Glade continuă să caute achiziții strategice în centrul Londrei.”

Deepa Deb, partener în echipa Dentons Real Estate din Londra, care a condus echipa de avocati, a declarat: „Piața de investiții pentru active imobiliarele primare din Central London este încă plină de viață. Suntem încântați că am fost alaturi de Glade Capital pentru această completare semnificativă a portofoliului său. ”

Alături de Deepa Deb din echipa au mai facut parte John Young, Real Estate associate (Edinburgh) si Construction Partner (Glasgoq), Mark Macaulay.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here