Dentons a numit un nou CEO pentru regiunea Marea Britanie, Irlanda și Orientul Mijlociu (UKIME)

Dentons Marea Britanie, Irlanda și Orientul Mijlociu (UKIME) a ​​numit un nou CEO care să-l înlocuiască pe Jeremy Cohen în acest rol.

Compania a anunțat miercuri că l-a numit pe actualul partener executiv din Orientul Mijlociu, Paul Jarvis, în funcția de CEO pentru regiunea UKIME deoarece al doilea mandat al lui Jeremy Cohen se va încheia. Jarvis va prelua rolul pe 1 mai 2021.

În calitate de CEO, Jarvis va deveni membru al Comitetului de management global al Dentons și al consiliului global. Jarvis s-a alăturat companiei ca stagiar în 1999 și a indeplinit, incepand cu anul 2016, rolul de Managing Partner Orientul Mijlociu.

Firma a lansat procesul de identificare a unui înlocuitor pentru Jeremy Cohen în noiembrie. Cohen a lucrat în consiliul de administrație al companiei din 2010 și a fost numit CEO UK, Orientul Mijlociu si Africa în martie 2015. Cohen a condus strategia companiei UKME în perioada în care a ocupat poziția, ajungând de la 165 milioane de lire sterline în venituri în 2015/16 la 221 milioane de lire sterline în venituri la sfârșitul anului trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here