Dentons a lansat ghidul online „Business Going Digital”. Provocările juridice ale transformării digitale

Dentons a lansat un nou ghid online intitulat „Business Going Digital”, care examinează provocările de afaceri și juridice ale transformării digitale într-o serie de sectoare industriale. Ghidul ajută întreprinderile să facă față obligațiilor juridice și de reglementare  pe care le pot întâmpina pe măsură ce își transformă operațiunile din modul tradițional – analog, în spațiul digital. Este disponibil gratuit pe www.businessending.digital.

Site-ul web cuprinde o colecție de articole despre diverse probleme de actualitate, scrise de avocați Dentons din întreaga lume. Articolele oferă îndrumări privind legile regionale și naționale care guvernează afacerile online, inclusiv protecția datelor, confidențialitatea electronică, drepturile consumatorului, proprietatea intelectuală, concurența și antitrust și ocuparea forței de muncă. Acestea examinează aspectele juridice ale tehnologiilor emergente, inclusiv RPA, vehicule autonome, blockchain, inteligență artificială și multe altele. Aceste informații urmăresc să ajute cititorii să evite întârzierile costisitoare și riscurile de conformitate. Site-ul oferă cititorului posibilitatea de a căuta articole pe teme, sector și regiune.

Ghidul online acoperă în prezent Asia Pacific, EMEA, America Latină și Caraibe, precum și America de Nord. Acesta include informații despre sectorul auto, energie, instituții financiare, guvern, infrastructură, producție, imobiliare și retail. Noi articole și conținut pentru mai multe sectoare și regiuni vor fi adăugate în mod regulat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here