Dentons a consiliat juridic Atrium European Real Esate cu privire la încheierea unui acord preliminar pentru achiziționarea a două proiecte rezidențiale în valoare de 53 mil euro

Echipa Dentons Real Estate din Varșovia a consiliat Atrium European Real Estate cu privire la încheierea unui acord preliminar pentru achiziționarea a două proiecte rezidențiale în Varșovia și Cracovia, cuprinzând cca. 650 de apartamente în valoare de 53 de milioane de euro.

Acestea sunt primele investiții ale Atrium într-o nouă clasă de active imobiliare, realizate ca parte a strategiei companiei de a-și extinde portofoliul cu un nou segment (PRS – private rental sector).

Proprietatea din Varșovia, care va fi pusă în funcțiune până în al doilea trimestru al anului 2022, este situată în districtul Włochy și cuprinde 541 de unități rezidențiale. A doua proprietate este situată în districtul Krowodrza din Cracovia și va cuprinde 109 unități.

Tranzacția a fost condusă de Jacek Jezierski, Partner, Martyna Racz-Suchock, Counsel și Alicja Puławska, Senior Associate, cu sprijinul Zuzanna Soboń și Jacek Korcz, Associates.