Dentons a asistat Erste Group Bank AG, Raiffeisen Bank S.A. și Banca Comercială Română S.A. la încheierea unui contract de facilitate de credit de 750 milioane RON cu Societatea Energetică Electrica S.A., unul dintre jucătorii de top de pe piața furnizării și distribuției de energie din România

Dentons, cea mai mare firmă de avocatură din lume, a asistat Erste Group Bank AG, Raiffeisen Bank S.A. și Banca Comercială Română S.A. la încheierea unui contract de facilitate de credit de 750 milioane RON cu Societatea Energetică Electrica S.A., unul dintre jucătorii de top de pe piața furnizării si distribuției de energie din România. Electrica plănuiește utilizarea facilității de credit, echivalentul a aproximativ 150 milioane de euro, pentru a finanța implementarea strategiei sale pentru perioada 2019-2023.

O echipă mixtă, condusă de Simona Marin, partener și coordonator al echipei de banking în cadrul Dentons București, colaborând îndeaproape cu Loredana Chitu, partener si coordonator al echipei de piețe de capital, și Sandra Constantin, membră cheie a echipei de banking, a acordat asistență părților finanțatoare în toate etapele tranzacției, de la etapa de negociere a termenilor principali până la încheierea tranzacției, inclusiv cu privire la aspecte privind piețele de capital în contextul opțiunii împrumutatului de a emite obligațiuni în scopul refinanțării creditului.

Tranzacția demonstrează abilitățile solide și temeinice ale echipelor de banking, finanțări și piețe de capital din cadrul Dentons București, precum și angajamentul Dentons pentru un viitor bazat pe soluții verzi, colaborând strâns alături de clienți și alți jucători cheie de pe piață pentru a atinge obiective de sustenabilitate și pentru a face față provocărilor inerente în implementarea Pactului Verde European.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here