Dentons a asistat cu succes Raiffeisen Bank International AG și Raiffeisen Bank SA cu privire la un contract de credit în valoare de 34 milioane EUR acordat VGP Park Timișoara

Dentons, a asistat Raiffeisen Bank International AG și Raiffeisen Bank SA cu privire la un contract de credit in valoare de 34 milioane EUR acordat VGP Park Timișoara SRL în scopul refinanțarii unui proiect industrial, care include 4 cladiri logistice din județul Timiș.

Tranzactia a implicat cooperarea echipelor Dentons din cinci jurisdicții: Romania, Slovacia, Cehia, Luxemburg și Belgia. Perry Zizzi, Managing Partner al biroului din România și Coordonator al practicii de Banci și Finanțari a coordonat echipa Dentons în aceasta tranzacție.

Dentons a oferit asistența clientului participând activ în diverse aspecte complexe din cadrul tranzacției, care au inclus redactarea și negocierea documentației precum și pregatirea altor documente suplimentare pentru aceasta tranzacție de finanțare, conform dreptului românesc și englez.

Echipa implicata in tranzactie:

BucharestPerry V. Zizzi (Romania Managing Partner), Oana Ionascu (Senior Associate), Cosmin Vasilescu (Associate), Isabela Gheorghe (Associate), Adelina Seserman (Junior Associate)
BratislavaMarcell S. Clark (Partner)
BrusselsNora Wouters (Partner), Mathieu Raedts (Associate)
LuxembourgStéphane Hadet (Partner), Christophe Renaudin (Associate).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here