Dentons a asistat Asseco SEE în achiziția Bithat

Dentons, cea mai mare firmă de avocatură din lume, a oferit consultanță Asseco SEE Ltd, una dintre cele mai mari companii de IT din Europa de Sud Est, în achiziția pachetului majoritar de acțiuni al Bithat Solutions, o companie românească specializată în soluții de digitalizare și automatizare a datelor, a documentelor și a proceselor de business.

Prin această achiziție, Asseco SEE își continuă strategia de extindere a soluțiilor de management al documentelor și de accelerare a creșterii afacerii.

Cristian Popescu, partener drept corporativ M&A, a coordonat echipa de tranzacție, fiind asistat de Cristina Marcu, counsel, și avocații Cristina Florea și Alin Dimache. Echipa Dentons a coordonat toate aspectele juridice ale achiziției, de la finalizarea due diligence-ul extins până la elaborarea și negocierea documentelor tranzacției.

Cristian Popescu a declarat: “Suntem onorați ca am putut fi alături de Asseco într-o nouă tranzacție pe piața din România, a doua colaborare în mai puțin de un an. Finalizarea cu succes a achiziției Bithat reprezintă pentru clientul nostru o nouă etapă din strategia de extindere a portofoliului său cu produse și servicii din zona de soluții de management al documentelor și servicii digitale online, precum și de consolidare a poziției sale pe piața din România și din Europa de Sud Est.”

Anul trecut Dentons a oferit consultanță Payten, membru al grupului Asecco SEE, în legătură cu achiziția pachetului majoritar de acțiuni al ContentSpeed, un important furnizor de soluții software pentru industria de comerț electronic din România.