D&B David si Baias recruteaza 2 avocati cu experienta, printre care un fost coordonator de la Vass Lawyers

Societatea de avocatura D&B David si Baias si-a consolidat echipele de litigii si de concurenta prin recrutarea a doi profesionisti experimentati.

Amelia Teis, avocat specializat in litigii, coordonator al echipei de litigii si arbitraj din cadrul firmei de avocatura Vass Lawyers, si Lucian Bozian, specialist in dreptul concurentei, fost inspector principal in cadrul Consiliului Concurentei, s-au alaturat echipei D&B David si Baias.

Ne-am orientat catre doi profesionisti recunoscuti care, sunt convins, vor adauga si mai multa valoare echipelor noastre specializate in litigii si dreptul concurentei. Prin aceasta, vom continua sa oferim asistenta juridica la cel mai inalt nivel clientilor nostri”, a declarat Sorin David, Managing Partner, D&B David si Baias.

Amelia Teis a condus echipa de litigii si arbitraj a firmei de avocatura Vass Lawyers, fiind implicata si in zona de achizitii publice. In perioada 2010-2013, Amelia a asistat clientii in peste 60 de dispute referitoare la licitatiile publice aduse in fata Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor si a diferitelor instante de judecata. Printre dosarele de referinta in care a fost implicata se numara asistenta juridica oferita unei federatii din Romania in legatura cu corectii financiare de peste 17 milioane de euro suferite pentru proiectele finantate prin POSDRU, precum si asistenta juridica oferita unei companii de constructii din Romania in contestarea atribuirii unor tronsoane de autostrada.

Lucian Bozian a fost inspector principal de concurenta in cadrul Consiliului Concurentei timp de peste 6 ani, desfasurandu-si activitatea in Directii importante, precum Cercetare – Analiza Economica, Industrie si Energie, Carteluri. A fost implicat in numeroase inspectii inopinate (dawn raids) si a participat in calitate de raportor sau membru in numeroase investigatii cu privire la intelegeri verticale sau orizontale in industrii precum vopseluri, auto, distributia de gaz si LPG, cereale. Lucian a urmat numeroase programe de training in concurenta, printre care si unul organizat de Comisia Europeana, precum si program de tehnici investigative derulat de Departamentul de Justitie al Statelor Unite si FBI.