Dana Dunel-Stancu revine în echipa Biriş Goran pentru a conduce practica de energie și resurse naturale

Biriş Goran anunță că Dana Dunel-Stancu s-a reîntors în echipă, după doi ani în care a coordonat departamentul juridic al Hidroelectrica S.A., lider al pieței de energie electrică din România.

Expert recunoscut pentru experiența sa în domeniul energetic din Romania, Dana practică avocatura de peste șaisprezece ani exclusiv pentru clienți din industria energiei, petrolului și gazelor, cunoscând astfel în detaliu oportunitățile și constrângerile comerciale sau de reglementare din domeniu. În plus, studiile sale academice de drept și științe politice îi oferă instrumentele pentru o abordare a problematicilor juridice atât din perspectiva afacerilor, cât și din perspectiva autorităților publice sau de reglementare.

Gabriel Biriș, partener Biriș Goran a spus: Ne bucură reîntoarcerea Danei în echipă. Împreună cu ea vom livra soluții complete la problemele concrete cu care se confruntă clienții noștri, care fie își desfășoară activitatea în domeniul energiei și resurselor naturale, fie au proiecte care necesită sprijin juridic specializat cu privire la reglementările din domeniul energetic, al protecției mediului, precum și al eficienței energetice.

 Este ideal să lucrezi alături de unii dintre cei mai buni avocați din Romania și să fii parte dintr-o echipă care se ghidează după aceleași valori morale și profesionale ca tine, a adăugat Dana Dunel – Stancu. Împreună cu colegii avocați și consultanți fiscali vom oferi clienților acea expertiză integrată de care au nevoie pentru finalizarea în siguranță a proiectelor pe care le dezvoltă și pentru rezolvarea problemelor curente de business. Experiența în cadrul Hidroelectrica mi-a oferit o perspectivă detaliată asupra nevoilor unei companii mari din domeniul energiei de la un consultant de specialitate și sunt încrezătoare că Biriș Goran va putea să îndeplinească cerințele clienților săi.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here