Dana Denis-Smith, invitată specială la Gala Romanian Legal Awards 2019, printre autorii primului volum dedicat Legaltech

LEGALTECH Book este primul volum colaborativ care abordează tema tehnologiei și inovațiilor din domeniul juridic, fiind axat pe sectorul serviciilor financiare.

Volumul reunește antreprenori de top, avocați, investitori și experți LegalTech, care împărtășesc viziunea și ideile unice cu privire la evoluția tehnologiilor în domeniul juridic și a relației acestora cu datele, Internet of Things (IoT), inteligența artificială, cybersecurity și blockchain.

Printre autorii volumului se numara si Dana Denis-Smith, CEO Obelisk si Legal Personality of the Year in UK 2008, invitat special la Gala Romanian Legal Awards în anul 2019.

Dana Denis-Smith este fondatoarea și CEO a companiei juridice Obelisk Support, un business care găsește de lucru pentru mai mult de 1000 avocați cu pregătire superioară ce vor o soluție de lucru flexibila luând în considerare angajamentele lor familiale. Dana este fondatoarea “First 100 Years”, un proiect pe 5 ani care urmărește călătoria femeilor în profesia juridică din 1919. Este administrator al proiectului de caritate aferent, Spark21.

Înainte de a deveni antreprenoare, Dana a lucrat ca jurnalist. Mai târziu s-a calificat ca avocat la Linklaters în Londra și Amsterdam.

Dana a primit numeroase premii pentru munca sa incluzându-le pe cele mai recente precum votul pentru Personalitatea juridică a anului 2018 al LexisNexis, recunoașterea drept inovator în domeniul juridic de către Legal Week și Financial Times și ca antreprenor de către Management Today și Daily Mail. În 2018, este finalistă la premiile LexisNexis, categoria Personalitatea Juridică a anului 2018. Este licențiată în istorie și masterand în economie politică a London School of Economics.

Mai multe informatii despre autorii cartii puteti gasi aici https://fintechcircle.com/legaltech-book-authors/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here