Dana Denis Smith a primit trofeul Outstanding Achievement Award în cadrul Galei Legal500 Awards 2019

Dana Denis Smith a primit trofeul Outstanding Achievement Award în cadrul Galei Legal500 Awards 2019. În cadrul galei de premiere care a avut loc la Londra, in data de 6 februarie, au fost recunoscute meritele deosebite ale societatilor de avocatura si ale avocatilor cu rezultate notabile care activeaza pe piata de business din UK.

„Last night I was recognised at the Legal500 Awards 2019 with an Outstanding Achievement Award – such a special honour. I have indeed spent my 4889 days in the legal profession putting my desire „to help women succeed in law at the core of my professional life” via both Obelisk Support and @First 100 Years. The evening was made even more special as I got to share the stage with some of the most admired women leaders in the legal profession today Penelope Warne Sharon White Sandra M Wallace Nilufer von Bismarck Baroness Shackleton Julia Salasky and to celebrate with some the great women I get to work with every day and have helped me deliver on our passion to advance equality in law Nadya Kirichenko Naz Khanom and Caroline Dix”, a declarat Dana Denis Smith.

Dana Denis-Smith este fondatoarea și CEO a companiei juridice Obelisk Support, un business care găsește de lucru pentru mai mult de 1000 avocați cu pregătire superioară ce vor o soluție de lucru flexibila luând în considerare angajamentele lor familiale. Dana este fondatoarea “First 100 Years”, un proiect pe 5 ani care urmărește călătoria femeilor în profesia juridică din 1919. Este administrator al proiectului de caritate aferent, Spark21.

Înainte de a deveni antreprenoare, Dana a lucrat ca jurnalist. Mai târziu s-a calificat ca avocat la Linklaters în Londra și Amsterdam.

Dana a primit numeroase premii pentru munca sa incluzându-le pe cele mai recente precum votul pentru Personalitatea juridică a anului 2018 al LexisNexis, recunoașterea drept inovator în domeniul juridic de către Legal Week și Financial Times și ca antreprenor de către Management Today și Daily Mail. În 2018, este finalistă la premiile LexisNexis, categoria Personalitatea Juridică a anului 2018. Este licențiată în istorie și masterand în economie politică a London School of Economics.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here