Dan Visoiu (Biris Goran), desemnat de TAS in cadrul Completului Ad Hoc pentru Euro 2012

Dan Visoiu (foto), partener fondator in cadrul casei de avocatura Biris Goran, a fost desemnat de Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) in calitate de membru al Completului Ad Hoc care va solutiona litigiile supuse arbitrajului cu privire la Turneul Final al Campionatului European de Fotbal Euro 2012 ce urmeaza a avea loc in Polonia si Ucraina in perioada iunie – iulie.

Dan Visoiu a fost desemnat in iunie 2011 singurul arbitru roman la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

„Aceasta este o oportunitate extraordinara de implicare in unul dintre cele mai prestigioase si mai importante evenimente sportive din lume si o confirmare a faptului ca avocatii si arbitrii din Romania incep sa aiba un cuvant de spus la nivel international”, a declarat Dan Visoiu.

Dan Visoiu este un avocat licentiat in Baroul statului Florida (Statele Unite ale Americii) si inregistrat ca avocat strain in cadrul Baroului Bucuresti. A lucrat in regiunea Europei Centrale si de Est si in Romania din anul 1997, specializandu-se in tranzactii private equity si venture capital, privatizari, fuziuni si achizitii, oferte pe piete de capital, achizitii publice si parteneriate public-private, arbitraje internationale si drept sportiv.