CSM, preocupat de aprofundarea dreptului penal al avocatilor. Trei conferinte in domeniu vor fi organizate in perioada urmatoare

Consiliul Superior al Magistraturii va organiza pentru avocati, incepand cu luna septembrie, conferinte pe ramurile de drept penal si drept procesual penal, arata un anunt postat recent pe site-ul Baroului Bucuresti.

Concret, in viitorul apropiat, CSM va sustine conferinte pe plan national cu privire la aprofundarea informatiilor legate de dreptul penal si procesual penal si deprinderea de noi cunostinte in legatura cu aceste domenii.

Conferintele se vor desfasura pe parcursul a trei sesiuni, dupa cum urmeaza:

– 17-18 septembrie 2015;

–  22-23 octombrie 2015 ;

–  11-12 februarie 2016.

Institutul National de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor (INPPA) a adresat Baroului Bucuresti o invitatie cu privire la desemnarea a opt avocati pentru fiecare dintre cele trei sesiuni.

Astfel, avocatii Baroului Bucuresti interesati sa participe la aceste conferinte se pot inscrie on-line la adresa de e-mail secretariat@baroul-bucuresti.ro, unde vor mentiona numele, telefonul si adresa de e-mail. Inscrierile se fac pana joi, 4 septembrie 2015. Selectarea candidatilor se va face in functie de ordinea inscrierii. (Ema Graur)