Crestere de 13% pentru BDO la nivel global

BDO, a cincea retea globala de cabinete profesionale de contabilitate, audit si consultanta, a inregistrat in anul financiar incheiat la 30 Septembrie 2015 un venit cumulat din onorarii al firmelor membre de 7.30 miliar de dolari.

Reteua Anului, desemnata de IAB, este acum prezenta in 154 de teritorii, numarul de birouri crescand cu 6% la 1.408, cu un numar de angajati la nivel mondial de peste 64.000.

Dezvoltarea retelei BDO poate fi atribuita consolidarii profesiei contabile la nivel global si a strategiei eficiente de extindere in toate regiunile, fapt care a rezultat in cresteri semnificative si tangibile: EMEA +3%, America +22%, Asia Pacific +10%.

In Romania, BDO pastreaza trendul cresterii inregistrat la nivel global, cu o majorare de 10% a cifrei de afaceri pentru anul financiar incheiatIn 2015 accentul a fost pun pe consolidarea serviciilor existente, compania oferind in acest moment servicii integrate de consultanta, audit si contabilitate, prin intermediul celor 3 birouri nationale situate in Bucuresti, Cluj, Timisoara, precum si al celui din Chisinau, Republica Moldova.

In prezent, cei 20 de parteneri coordoneaza 200 de profesionisti, pastrand constant raportul de 1 partener la 9 angajati, aspect important pentru servicii de calitateo ferite clientilor.