Creștere continuă la Ijdelea și Asociații – structura de parteneriat și asociați seniori

Ijdelea și Asociații promovează o cultură organizațională în care determinarea și rezultatele remarcabile sunt întotdeauna recunoscute și recompensate, iar ultimele promovări reflectă realizările deosebite ale acestora. Suntem mândri să împărtășim faptul că Ancuța Pop și Siranuș Hahamian se alătură structurii de parteneriat a firmei, Alexandra Ciambur-Laza a fost promovată în funcția de Managing Associate, iar Alexandru Popescu și Lorena Vasvari au devenit Senior Associates.

Ancuța Pop s-a alăturat firmei în 2021, în calitate de coordonator al echipei de soluționare a disputelor . Un litigator experimentat și persuasiv, susținut de peste 13 ani de expertiză în litigii civile și comerciale și arbitraj, dispute complexe de drept administrativ și litigii de muncă, precum și real-estate și construcții. Un excelent comunicator și strateg, Ancuța are o rată de succes remarcabilă de peste 90%. Înainte de a se alătura firmei, Ancuța a lucrat timp de peste 11 ani la una dintre firmele romanești de avocatură de top.

Siranuș Hahamian este în cadrul firmei din 2020, când a început să coordoneze grupurile de real-estate și construcții și de project finance. Un avocat extrem de versat, apreciat de clienți pentru solida și completa consiliere juridică pe care o acordă, Siranuș are o vasta experiență în achiziția și transferul de bunuri imobiliare, leasing comercial și management imobiliar, investiții și dezvoltare de proiecte imobiliare, precum și în domeniul bancar și financiar, negocierea diferitelor tipuri de facilități de credit și RBL-uri, garanții și finanțări complexe, restructurări post-achiziție și post-finanțare și diverse structuri de garanții. Datorită competențelor sale, ea oferă, de asemenea, un sprijin neprețuit echipei de M&A a firmei.

Alăturată recent echipei firmei, Alexandra Ciambur-Laza este un avocat litigant versat , cu peste 9 ani de experiență în litigii civile, comerciale, de proprietate și contencios-administrativ, precum și în litigii de dreptul muncii și cazuri TUPE. Ea a reprezentat cu succes clienți din varii domenii de activitate în cazuri complexe, proceduri de executare silită și măsuri de recuperare a creanțelor. Clienții și colegii o apreciază pe Alexandra pentru minuțiozitatea și atenția la detalii a acesteia precum și pentru soluțiile creative pe care le propune.

Alexandru Popescu este un avocat extrem de talentat, ce activează în cadrul firmei din 2018. Activitatea sa se axează pe energie și resurse naturale și pe întregul spectru de aspecte legate de reglementare, conformitate și licențiere, precum și probleme ESG. Foarte pragmatic și orientat spre rezultat, Alexandru a contribuit la succesul procedurilor de autorizare de pionierat întreprinse pentru clienții firmei.

Un avocat deosebit de inteligent și motivat, Lorena Vasvari s-a alăturat firmei în 2021, ca parte a echipelor de drept corporativ și comercial și de M&A. Ea oferă, de asemenea, suport practicii de reglementari și conformitate și de real-estate și construcții ale firmei. Practica de consultanță a Lorenei este susținută de expertiza sa în domeniul arbitrajului, fiind implicată în numeroase cazuri de arbitraj internațional și complex, în conformitate cu regulile principalelor instituții de arbitraj.

„Felicitări tuturor colegilor noștri pentru bine-meritatele promovări. Sunt încântată să fiu alături de astfel de profesioniști remarcabili . Din 2008, de la înființarea firmei, am încercat și testat diverse structuri și am încredere că aceasta este cea mai bună de până acum.”, a declarat Oana Ijdelea, Avocatul Coordonator al firmei.

Ijdelea și Asociații este o societate de avocatură de primă linie aflată pe o pantă ascendentă, oferind investitorilor locali și internaționali servicii juridice și soluții integrate care acoperă cu predilecție următoarele domenii: M&A, Energie și Resurse Naturale, Project Finance, Drept Comercial și Corporativ, Reglementari & Complianța, Real Estate & Constructii si Solutionarea Disputelor. Performanțele firmei sunt confirmate de către portofoliul de clienți,de recunoașterea locală și internațională și afilierea la TAG Law ca membru exclusiv pentru România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here