Corporate Compliance Conference

 Legal Marketing, partener media, alaturi de Wolf Theis TRACE International, EY Romania si Ambasada Statelor Unite va invita la Conferinta cu tema Corporate Compliance”, care va avea loc marti, 24 martie 2016 de la ora 09:00, la hotel Marriott Bucuresti.

Evenimentul ce se va intinde pe durata unei intregi zile, se va focusa asupra sistemelor si controlului impotriva mitei si a spalarii de bani si va oferi un update asupra legislatiei din Romania, dar si a celei din Statele Unite.

Printre speakeri se vor enumera experti in lupta impotriva mitei si a spalarii de bani, Biroul Federal de Investigatii al Statelor Unite, Ministrul Roman de Justitie, dar si Biroul National Roman pentru Prevenirea si Cotrolul Spalarii de Bani.

Problematici ridicate in cadrul conferintei:

*Legislatia Romana si a Statelor Unite impotriva mitei si a spalarii de bani;

*Pasii de urmat in vederea combaterii coruptiei si imbunatatirii conformarii;

*Cum sa faci fata provocarillor conformarii impotriva mitei;

*Cele mai bune practici pentru due diligence-ul realizat de catre terte parti;

*Must do’s pentru a diminua daunele care rezulta din cornformare;

Evenimentul se adreseaza managementului executiv al institutilor care au ca punct de focalizare guvernanta corporatista si zone de conformare.

Participare la eveniment se face independent de plata unei taxe, dar inregistrarea este necesara, intrucat numarul de locuri este limitat.Pentru a va intregistra la acest eveniment, trimiteti un email, care sa cuprinda numele, functia si compania careia ii sunteti afiliat, adresat Oanei Mincu, PR Manager al evenimentului, la adresa: oana.mincu@infinitpr.com. Pentru participare vor avea intaietate persoanele in functie de ordinea in care s-au inscris la eveniment, iar numarul de locuri este limitat pentru maxim doi reprezentanti ai aceleiasi companii.

Pentru programul complet al evenimentului, accesati: https://trace2.app.box.com/Bucharest-Agenda.