Cont destinat ajutorarii avocatilor din Baroul Bucuresti care intampina dificultati majore ca urmare a situatiei generate de pandemia COVID 19

Consiliul Baroului Bucuresti, intrunit in sedinta din 24.03.2020, a hotarat infiintarea unui cont destinat ajutorarii avocatilor din Baroul Bucuresti care intampina dificultati majore ca urmare a situatiei generate de pandemia COVID 19.

Astfel, a fost deschis la BCR – Sucursala Lipscani un cont cu destinatie speciala avand denumirea de “UNITATEA SI INTRAJUTORATEA AVOCATILOR DIN BAROUL BUCURESTI”, cu IBAN nr. RO29RNCB0090005630040016, titular BAROUL BUCURESTI.

Avocații sunt invitati sa contribuie cu donatii pentru a veni in sprijinul confratilor care se confrunta cu grave probleme financiare in aceasta perioada.

Pana in present, un numar de 31 de avocati din Baroul Bucuresti au solicitat sprijin, in diverse forme, din partea baroului, urmand ca, pe masura alimentarii fondului de intrajutorare sa se solutioneze cererile, de la caz la caz, prin decizie a Consiliului, pe baza motivelor si a dovezilor transmise, pe cale electronica, de catre avocati.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here