Consultantii in management independenti pot deveni membri AMCOR

Asociatia Consultantilor in Management din Romania (AMCOR), primeste in randul membrilor sai si consultanti in management independenti care desfasoara activitati de consultanta in management.

Membrii AMCOR vor urma o procedura de atestare nationala, organizata dupa standardele europene, vor putea obtine titlul de Certified Management Consultant (CMC) acordat de catre Consiliul International al Institutelor de Consultanta in Management (ICMCI) si recunoscut in peste 45 de tari, vor putea adera la Codul Etic al Profesiei, codul de conduita profesionala FEACO/ICMCI, recunoscut si respectat de toti membrii AMCOR, vor avea acces la evenimentele si materialele profesionale marca AMCOR, si vor putea impartasi din experienta profesionala printr-un networking cu ceilalti colegi din AMCOR.

AMCOR este organizatia nationala profesionala a firmelor si specialistilor din domeniul consultantei in management. AMCOR reuneste astazi peste 80 de companii de consultanta si training in management, incluzand liderii pietei romanesti in aceste sectoare. Asociatia este membru deplin in structurile europene si globale ale profesiei si anume FEACO Brussels, Federatia Europeana a Asociatiilor de Consultanta si in ICMCI, Consiliul International al Institutelor de Consultanta in Management.