“Constantin Cunescu Business Law School”, premieră în România: admitere de tip selfie

Societatea de avocatură de business Cunescu, Balaciu & Asociații (CBA) a dat startul înscrierilor la școala de vară “Constantin Cunescu Business Law School”, admiterea constând într-un film de 30 de secunde de tip selfie, se arată într-un comunicat de presă remis Legal Marketing. 

Școala “Constantin Cunescu Business Law School” intră astfel în al șaselea an de funcționare, iar taxa este suportată de organizatori. Cursurile încep din luna septembrie, iar absolvenții se vor putea angaja în avocatura de business imediat după stagiului de pregătire. Sesiunea de înscrieri s-a deschis și durează până pe 15 august, pentru acest an locurile fiind limitate la 10. Cursurile vor fi organizate începând cu 18 septembrie și se vor desfăura pe parcursul unei săptămâni.

“Anul acesta am optat pentru un format mai accesibil studenților și absolvenților la drept , pe un format mai degrabă de late summer school. Organizarea școlii în septembrie va atrage cu siguranță un număr mare de tineri, pentru că focusul pe studiu este mai mare toamna, decât la începtul verii, așa cum se întâmpla până acum. Pentru ediția din acest an am conceput un program mult mai aplicat prin parteneriatul pe care îl avem cu Curtea de Arbitraj Comercial Ilfov, studenții și absolvenții având acces direct la expertiza din zona arbitrajului comercial”, precizează Beatrice Onica-Jarka partener (CBA).

Taxa de participare suportată integral de organizatori. În premieră, admiterea se face printr-un film 30 de secunde în sistem selfie

Anul acesta, organizatorii achită taxa fiecărui cursant integral și îi provoacă, în premieră, la o admitere cu totul specială. Canditații trebuie să încarce pe pagina de internet a școlii un filmuleț de 30 de secunde, de tip selfie.

“Anul acesta Cunescu, Balaciu și Asociații împlinește 21 de ani de activitate și, în virtutea acestei vârste, va susține integral costurile pentru organizarea cursurilor. În plus, absolvenții școlii vor avea posibilitatea să se angajeze în cadrul societății. În fapt, ne-am gândit ca această experiență educațională să aibă și o finalitate profesională concretă. Astfel, examenul de absolvire al școlii va fi și interviul de angajare în cadrul CBA. Pentru a se  înscrie, candidații trebuie să completeze formularul online de pe pagina școlii, și să încarce în același loc un film de prezentare selfie de 30 de secunde”, precizează Beatrice Onica-Jarka.

Cel mai bun pledant în arbitraj va participa la concursul internațional de arbitraj Willem C. Vis de la Viena

La fel ca anul trecut, organizatorii vor oferi și un premiu pentru cel mai bun pledant din sesiunea practică: un loc sponsorizat la cel mai important concurs de arbitraj comercial la nivel mondial – Willem C. Vis de la Viena, în echipa pregătită de Conf. Univ. Dr. Beatrice Onica-Jarka. Valoarea premiului este de 1500 euro.

Cei mai buni participanți la scoala de vară târzie vor primi oferte ferme de angajare sau practică specializată în avocatura de business. 

Cursurile se adresează studenților la drept din anii 3, 4 sau master, dar și avocaților stagiari, care vor să-și completeze portofoliul profesional cu o expertiză consistentă în avocatura de business.

“Conceptul școlii este unul extrem de aplicat. Pachetul de studiu este gândit ca o «pastilă» super-condensată de avocatură de business, astfel că într-un timp foarte scurt absolvenții scolii ajung să dețină toate noțiunile pentru a începe să profeseze în zona dreptului afacerilor”, explică Dinu Petre, partener partener CBA.

Detalii despre program, lectori și înscriere sunt disponibile pe site-ul școlii,  http://summerschool.cunescu.ro/

Despre Cunescu, Balaciu și Asociații

CBA reprezintă în România zona de legal a rețelei internaționale de consultanță NEXIA International, făcând parte și din rețeaua specializata a firmelor de avocati ADVOC International.

Cunescu, Balaciu şi Asociaţii a fost înfiinţată în anul 1996 de Constantin Cunescu şi Alina Anca Balaciu, fiind una dintre primele case de avocatură de business din Bucureşti. Principalele  domenii de activitate ale societăţii de avocatură se regăsesc în asistenţa juridică în proiecte mari de investiţii şi infrastructură, în asistenţă pentru proceduri de fuziuni şi achiziţii, precum şi în domeniul internetului şi al comerţului electronic. Specialiştii de la Cunescu, Balaciu şi Asociaţii acoperă cu soluţii eficiente litigiile  privind proprietatea industrială şi drepturile de autor, construcţiile, relaţiile de muncă, viaţa societăţilor comerciale dar și exproprieri și retrocedări. Detalii pe www.cunescu.ro, www.nexiaromania.ro, www.advoc.com