Congresul UNBR, crucial pentru evolutia profesiei

MONEY TV va transmite in direct maine dimineata de la ora 9.00 deschiderea Congresului UNBR, eveniment crucial pentru evolutia viitoare a profesiei de avocat in Romania.

Lucrarile vor fi deschide Presedintele UNBR, Domnul Gheorghe Florea, care a declarat pentru www.legalmarketing.ro ca „profesia se afla la o rascruce de unde va trebui sa fim foarte atenti in ceea ce priveste drumul pe care il vom alege”.

Congresul – al carui program complet il gasiti pe pagina UNBR – va fi reflectat pe tot parcurul celor doua zile prin transmisii in direct pe MONEY TV ale celor mai importante momente, precum si prin live text in timp real pe www.legalmarketing.ro si printr-un amplu material in emisiunea „Legile Afacerilor” de maine seara de la ora 18.00.

In cadrul aceleiasi editii a Legile Afacerilor, se discuta despre Noul Cod de Procedura Civila si modul in care reglementeaza noile dispozitii activitatea executorilor si procedura de recuperare.

Invitatii lui Andrei Cristea sunt Dorina Gont, una dintre cele mai cunoscute exponente ale executorilor judecatoresti din Romania si candidata la presedintia Camerei Executorilor Bucuresti, si Bogdan Dumitrache, membru al Comisiei de Redactare a Proiectului Legii de punere in aplicare a noului Cod de Procedura Civila, formator la Institutul National al Magistraturii din anul 2002 si executor judecatoresc.

Emisiunea va fi difuzata in direct maine, 29 martie, cu incepere de la orele 18.00, precum si in reluare, sambata si duminica, de la aceeasi ora.