Conferinta pe tema clusterelor economice organizata de Art Metropolis si BNR

Asociatia „ART METROPOLIS”, alaturi de Banca Nationala a Romaniei (BNR), organizeaza pe 1 martie 2012 conferinta cu tema “Clusterele economice generatoare de noi locuri de munca”. Lion House este partener media exclusiv al evenimentului.

Obiectivul Conferintei il reprezinta promovarea proiectului de act normativ privind reglementarea concentrarilor economice de tip „cluster”, sustinuta de o dezbatere in favoarea oportunitatilor pe care acestea le creaza pentru investitorii privati si pentru bugetele publice.

La eveniment vor participa reprezentanti ai Guvernului Romaniei, ai Parlamentului Romaniei, oficiali din Ministerul Finantelor Publice, Ministerul Economiei, Comertului şi Mediului de Afaceri, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei sociale, Ministerul Dezvoltarii Regionale şi Turismului, reprezentanti ai Bancii Nationale a Romaniei, ai Asociatiei Romane a Bancilor, ai Fondului National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici şi Mijlocii, ai institutiilor bancare, oameni de afaceri, lideri ai asociatiilor din diverse sectoare economice, dezvoltatori privati si posibili operatori de clustere.

Evenimentul din 1 martie este gazduit de sala Mitita Constantinescu din sediul BNR si incepe la ora 10:00. Accesul in cadrul conferintei se face numai pe baza invitatiei.