Conferinta „ Investitiile in infrastructura sportiva- solutii si perspective”

Astazi, 3 martie 2016 inauguram seria evenimentelor de primavara cu conferinta organizata de Tonucci & Partners care are loc la Hotel Hilton Bucuresti.

Gheata se sparge cu introducerea moderatorului Av. Pasquaele Silvestro, urmat de domnul Augustin Ioan, subsecretar de stat in cadrul Ministerului Tineretului si Sportului si cu mesaj direct din Italia, ES Diego Brasioli, Ambasadorul Italiei la Bucuresti.

Mult asteptatul Gheorghe Hagi, ne vorbeste despre importanta scolilor de fotbal si despre provocarile pe care le presupune infiintarea unei academii de fotbal in Romania. Marele jucator, s-a declarat incantat si onorat sa preia cuvantul in cadrul acestei conferinte.

Conferinta continua cu prezenta Avocatului Joe Tacopina, Presedinele Venezia F.C. care ne vorbeste despre investitiile in constructia de stadioane de fotbal, apoi membru consiliului al AS Roma, Avocatul Gianluca Cambareri abordeaza aspectele juridice privitoare la modalitatile de achizitionare a unui club de fobal de catre investitorii straini.

Inaintea sesiunii de intrebari si raspunsuri, Avocatul Alessandro Vasta relateaza despre modelul Venezia Football Club.

In a doua parte a discutiei, un fotbalist profesionist, Cristian Chivu ia cuvantul, abordand subiecte de actualitate din perspectiva unui profesionist de prim nivel international. Avocatul Carmine Bruno discuta despre o abordare noua a investiiilor imobiliare, si mai concret- Juventus Stadium.

In incheiere, prezentarea domnului Av. Daniel Urdoi ajunge catre auditoriu, dezbatand aspectele juridice privitoare la protejarea si valorificarea drepturilor de marca si imagine ale cluburilor si jucatorilor de fotbal.