Conferinta Dreptul Afacerilor 2016 – Drept societar, drept fiscal si insolventa

Editura C.H. Beck, in parteneriat cu SCA Piperea si Asociatii continua traditia ultimilor 11 ani, cu editia a XII-a a Conferintei Dreptului Afacerilor, in perioada 20-21 mai 2016, la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Drept, sala Aula Magna.

Conferinta Dreptul Afacerilor 2016 – Drept societar, drept  fiscal si insolventa – constituie un prilej de analiza si dezbatere a aspectelor de noutate din viata societatilor care sunt confruntate, anul acesta cu o noua modificare masiva a legislatiei, de data aceasta cea din domeniul fiscal – intrarea in vigoare la 1 ianuarie 2016 a Noului Cod fiscal.

In deschiderea oficiala, discursul de intampinare va fi sustinut de catre domnul conf. univ. dr. Flavius-Antoniu Baias, Decan al Facultatii de Drept din Universitatea Bucuresti.

Structurata pe trei paneluri de discutii, drept societar, drept  fiscal si insolventa,  pe parcursul celor doua zile, Conferinta Dreptul Afacerilor 2016 constituie cadru de dezbateri pentru subiecte de actualitate, precum abuzul de drept de vot in societatile comerciale, schimbarea prototipului societar: de la societatea pe actiuni, la societatea cu raspundere limitata, reorganizarea judiciara si ajutorul de stat, recalificarea tranzactiilor de catre autoritatea fiscala, insolventa vs darea in plata, respectiv aspecte inedite cu privire la reorganizarea judiciara

Editia a XII-a a Conferintei Dreptului Afacerilor – Drept societar, drept  fiscal si insolventa reuneste reprezentanti ai Ministerului Justitiei, Consiliului Concurentei Tribunalului Bucuresti, Baroului Dolj, Curtii de Conturi, Curtii de Apel Brasov si specialisti, cadre didactice si practicieni in Dreptul Afacerilor (judecatori, avocati, practicieni in insolventa, specialisti bancari), atat din Bucuresti, cat si din tara.

Conferinta se adreseaza tuturor practicienilor dreptului (avocati, practicieni in insolventa, magistrati, executori judecatoresti, notari, registratori de proprietate, recuperatori de creante), dar si oamenilor de afaceri, sindicatelor si patronatelor.

Data maxima de inscriere pentru Conferinta Dreptul Afacerilor 2016 este 15 mai 2016.

Detaliile privind programul conferintei, temele si modalitatile de inscriere se pot obtine prin email pe adresa marketing@beck.ro sau prin telefon: 021/410.08.47.