Conectăm Avocatura cu clienții din business. Partenerii noștri, pe o platformă de 7 site-uri premium, 1,17 milioane vizualizări zilnic, 73.000 potențiali clienți corporate

Începând din 4.04, pentru următorii 4 ani, România este pe harta selectă a licențelor International Property Awards.

Am adus la București cel mai notoriu și important brand mondial din Real-Estate. Cu sediul la Londra și extins pe 5 continente, Internatioinal Property Awards premiază creativitatea, inovația si awarness-ul celor mai importante proiecte imobiliare ale lumii. Investing in Property devine unic și exclusiv deținător de licență pentru România și va premia între 2022 – 2026 prin Trofee, revistă, website, pe singura platformă premium de comunicare în Real-Estate Liderii și Elitele.

International Property Awards și Chambers sunt cele doua parteneriate strategice care duc Real-Estate și Avocatura românească în Elita europeană și mondială.

Platforma de comunicare integrată pe care o punem la dispoziția partenerilor noștri înseamnă astăzi 7 site-uri premium, cele mai importante din cele doua nișe ale business-ului românesc, ce adună împreună 1.170.000 vizualizări pentru fiecare material publicat de Partenerii noștri, în fiecare zi.

1,17 milioane vizualizări / de 137 ori mai mare decât orice portal juridic
Profit.ro – numărul 1 ca trafic de business din România
Hotnews.ro – numărul 1 ca trafic de business quality din România
LegalMarketing.ro – numărul 1 ca trafic de Legal Business din România
News.ro – agenția privată de știri cu cea mai mare creștere de trafic în 2020 și 2021
InvestinginProperty.ro – numărul 1 ca trafic de Real-Estate business din România
Digi24.ro – numărul 1 ca trafic generalist în România
Primatv.ro – site-ul televiziunii cu a 5-a audiență la nivel național, în prime-time pe publicul comercial

 

Romanian Legal Awards și Launch & Award Gala, cele mai importante evenimente premium de Legal și Real-Estate din România, adună în fiecare an 200 key-players, Elitele, jucători-cheie din cele două nișe de business.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here