Concursul de Procese Simulate de Drept Penal si Procedura Penala

Studentii de la Facultatea de Drept continua sa isi largeasca orizonturile. ELSA Bucuresti a organizat Concursul de Procese Simulate de Drept Penal si Procedura Penala, in colaborare cu casa de avocatura Budusan, Albu si Asociatii, la Tribunalul Bucuresti.

Studentii anului III ai Facultatii de Drept, din cadrul Universitatii din Bucureşti au fost invitati sa invete din propria experienta ce inseamna sa fii parte la un litigiu pe tema dreptului penal.

Budusan, Albu si Asociatii este o societate de avocatura specializata in dreptul penal al afacerilor, singura de pe piata romaneasca specializata in gestionarea cauzelor de criminalitate a afacerilor atat din perspectiva apararii, cat si din perspectiva protejarii intereselor persoanelor si companiilor vizate de activitatea infractionala.

Juriul concursului a fost alcatuit din personalitaţi ale lumii juridice, anume: Dragos Pargaru- avocat, Teodor Manea drd. Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, Florentina Frumusanu, avocat.

In ceea ce priveşte castigatorii: locul 1 a fost ocupat de Bogdan Munteanu şi Madalina Pacala, Locul 2 Teodora Irimia si Ioana Dulama, best speaker : Teodor Irimia. Acestia au fost rasplatiti, pe langa premiile obisnuite si cu puncte in plus la examenele de drept penal si procedura penala.

Ii felicitam pe castigatori si le dorim succes in continuare.