Concurs de procese simulate de drept commercial

ELSA Bucuresti, prin departamentul Activitati Academice, va invita sa participati la Concursul de Procese Simulate de Drept Comercial, ce se va desfasura pe data de 26 martie 2016, in parteneriat cu casa de avocatura Clifford Chance Badea.

Evenimentul se adreseaza studentilor anului III ai Facultatii de Drept, Universitatea din Bucuresti , care tocmai au susţinut examenul la drept comercial şi doresc sa se pregateasca in prealabil pentru cel de pe semestrul lI.
Participarea cuprinde anumite etape, prezentate in cele ce urmeaza: inscriea se va face pana vineri, 4 martie( ora 22:00) prin e-mail la adresa mcc.comercial@bucuresti.elsa.ro. Aplicaţia trebuie sa contina numele si prenumele celor doi membri ai echipei, grupele din care acestia fac parte si numerele de telefon.  Selectia participantilor la faza orala se va face pe baza unui memoriu care va contine rezolvarea unei spete, ce va fi trimisa echipelor inscrise in format electronic dupa finalizarea perioadei de inscriere.

Sfatul organizatorilor este acela de a nu rata o noua experienta, dar si posibilitatea de a castiga premii in bani si internship-uri!
Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la adresa de e-mail mentionata anterior.