Concurs de atribuire a calității de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent în București

Camera Consultanților Fiscali (CCF) organizează examenul de atribuire a calității de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent în București, în data de 24 iunie 2017, se arată pe ccfiscali.ro.

Înscrierile la examen se fac în perioada 22 mai 2017 – 9 iunie 2017 pe site-ul www.ccfiscali.ro, iar dosarele se depun direct, sau se transmit prin poștă cu confirmare de primire, la adresa str. Alecu Russo nr.13-19, et.4, ap.9, sectorul 2, București. Taxa de înscriere la examen este în valoare de 500 de lei și se achită prin transfer bancar. Confirmarea înscrierilor se face pe siteul CCF numai după primirea dosarului, verificarea documentelor și înregistrarea acestora.

Tematica și bibliografia pentru examenul privind consultanții fiscali și consultanții fiscali asistenți poate fi accesată pe site-ul CCF. 

Informații suplimentare se pot obține pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/ sau la tel.021/3110966.

Camera Consultantilor Fiscali este organizația profesională de utilitate publică care coordonează activitatea de consultanță fiscală din România și are în evidență  peste 5.500 de membri la nivel național.