Colegiul Juridic Franco-Roman de Studii Europene. Dupa 20 de ani…

Colegiul Juridic Franco-Roman de Studii Europene aniverseaza 20 de ani de la infiintare, momentul fiind marcat printr-un eveniment organizat de catre Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, precizeaza un anunt al Consiliul Baroului Bucuresti.

Concret, avocatii din Baroul Bucuresti sunt informati ca in zilele de 6 si 7 noiembrie 2015, cu ocazia acestei aniversari, Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti va organiza Colocviul „Douazeci de ani si timpul Dreptului“, la care vor participa personalitati franceze care au fost implicate in decursul timpului in activitatea Colegiului Juridic Franco-Roman de Studii Europene.

Pentru a sprijini eforturile impuse de organizarea unui astfel de eveniment, Consiliul Baroului Bucuresti invita formele de exercitare a profesiei si avocatii din Baroul Bucuresti sa se implice in organizarea in bune conditii a evenimentului, fie prin contributii directe in contul nr. RO47BRDE410SV94438074100, deschis la BRD – Piata Kogalniceanu, al Asociatiei „Conferintele Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti“, cu sediul in Bucuresti, Bd. Mihail Kogalniceanu, nr. 36-46, cod fiscal 27708425, fie prin contributii care urmeaza sa fie colectate de catre Baroul Bucuresti si remise Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti”, mai precizeaza anuntul Consiliului.