Colegiul Juridic Franco-Roman de Studii Europene aniverseaza 20 de ani. Popovici Nitu Stoica & Asociatii, partener principal al evenimentului

Colegiul Juridic Franco-Roman de Studii Europene implineste doua decenii de existenta, confirmandu-si de-a lungul acestor ani statutul de for al scolii de drept european si comparat din Romania.

Evenimentul va fi marcat printr-un colocviu aniversar, „20 ans et le temps du droit”, care va avea loc la Facultatea de Drept a Universitӑtii din Bucuresti in perioada 6-7 noiembrie 2015 si va fi structurat in sase sectiuni de comunicare paralele, pe diverse teme de drept.

Temele vor fi prezentate si moderate de peste 70 de personalitati academice de elita ale comunitatilor juridice din Franta si Romania, dar nu numai.

Organizarea evenimentului este sutinuta de catre firma de avocatura Popovici Nitu Stoica & Asociatii, in calitate de partener principal al Colegiului Juridic Franco-Roman de Studii Europene si al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti.

”Suntem incantati sa fim alaturi de Colegiul Juridic Franco-Roman de Studii Europene si de Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti la aceasta aniversare, cu atat mai mult cu cat un numar important de avocati colaboratori ai Popovici Nitu Stoica & Asociatii sunt deopotriva absolventi ai Colegiului. Ii dorim continuitate acestui frumos parteneriat care si-a demonstrat deja, in cei douazeci de ani de activitate, succesul si rolul de formator important al specialistilor in drept”, a declarat Ernest Popovici (foto articol), partener fondator al Popovici Nitu Stoica & Asociatii.