Colaborare de tip "best friends" intre Tuca Zbarcea & Asociatii si Grayling Romania

Firma de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii si agentia de consultanta in comunicare Grayling Romania au incheiat o colaborare de tip „best friends”. Parteneriatul strategic presupune furnizarea de servicii integrate de consultanta juridica, Public Affairs si consultanta in comunicare.

“Cred ca nu gresesc daca spun ca acesta este primul parteneriat strategic incheiat in Romania intre o firma de avocatura si o agentie independenta de consultanta”, a declarat Gabriel Zbarcea (foto), Managing Partner Tuca Zbarcea & Asociatii.

Firma de avocatura va oferi servicii de consultanta juridica, iar Grayling va furniza servicii de Public Affairs si consultanta in comunicare in proiectele de interes comun ale celor doua companii.

“Nu poti sa furnizezi consultanta de top in proiecte de Public Affairs si comunicare strategica fara sa furnizezi si o componenta de servicii juridice de inalta clasa. In acest context, Tuca Zbarcea & Asociatii a fost alegerea naturala pentru acest parteneriat”, a declarat Cristi Cretan, General Manager al Grayling Romania.