CMS numeste 39 de noi parteneri. Doua romance, printre avocatii promovati

Firma de avocatura CMS Cameron McKenna a anuntat, recent, promovarea a 39 de avocati in functia de partener. Dintre cei 39, 18 sunt femei, printre acestea numarandu-se si doua romance.

Promovarile au avut loc in birourile firmei din Europa si din Orientul Mijlociu. Cele mai multe dintre acestea au vizat biroul din Marea Britanie, unde 11 avocati, dintre care opt femei, au devenit parteneri. Urmeaza, in ordine, biroul din Germania, cu sase avocati promovati, cele din Olanda si Franta, cu cate patru, cel din Belgia, cu trei, Polonia, Cehia si Spania, cu cate doi, precum si Austria, Emiratele Arabe Unite, Oman, Elvetia si Romania, cu cate un avocat promovat.

In Romania, avocatul care a facut un pas in fata, devenind partener, este Cristina Reichmann (foto articol). Specializata in aria de practica Drept bancar si financiar, ea coordoneaza departamentul Piete de capital din cadrul biroului din Bucuresti al CMS. Cristina are o vasta experienta in acest domeniu, fiind implicata in numeroase tranzactii ce au presupus IPO-uri, atat pe piata locala, cat si pe cea internationala, oferte publice de preluare, precum si achizitii de actiuni desfasurate de fonduri de investitii sau societati de administrare.

Anela-Musat

Cristina Reichmann nu este singura avocata romanca inclusa in valul de promovari al celor de la CMS. Anela Musat (foto deasupra), avocat in biroul din Londra al firmei, a devenit si ea partener. Anela si-a inceput cariera in biroul local al societatii Linklaters, retrasa intre timp de pe piata din Romania, fiind cooptata, ulterior, de biroul din Londra al aceleiasi firme. Dupa o perioada de aproape sase ani petrecuta la Linklaters, ea s-a alaturat, in 2010, biroului londonez al CMS. Aici a fost inclusa in departamentul Drept privat al firmei, unde s-a concentrat pe tranzactii transfrontaliere, in special pe cele care au vizat piete emergente. Are o experienta semnificativa in ariile de practica fuziuni si achizitii, piete de capital si drept bancar si financiar, si a consiliat societati si institutii financiare, precum si alti jucatori importanti din domeniu. A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, in 2004, si acopera atat jurisdictia din Romania, cat si pe cea din Marea Britanie.