CMS își extinde spațiul de birouri și prelungește pe termen lung contractul de închiriere la One Tower

Comunicat de presă transmis

One United Properties (BVB: ONE), principalul investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din România, anunță că firma internațională de avocatură CMS a decis să își prelungească pe termen lung perioada contractuală la One Tower și să-și extindă spațiul de birouri cu încă 350 de metri pătrați. Această extindere subliniază parteneriatul puternic dintre CMS România și One United Properties, evidențiind calitatea excepțională a clădirii de birouri One Tower și beneficiile oferite în cadrul ecosistemului creat la One Floreasca City.

Parte a dezvoltării multifuncționale One Floreasca City, unul dintre cele mai sustenabile proiecte de regenerare urbană din București, One Tower este o clădire de birouri de clasă A, una dintre primele construcții verzi din România, care a devenit un simbol al excelenței în inima orașului, oferind nu doar spații de birouri premium, ci și acces la o gamă diversificată de facilități, inclusiv parcuri, restaurante și zone comerciale. Prelungirea contractului de închiriere al CMS România la One Tower reflectă o tendință manifestată în rândul companiilor de prestigiu care aleg această clădire emblematică drept sediul lor de birouri, prioritizând bunăstarea echipelor lor.

Suntem încântați că CMS România a ales să își prelungească șederea la One Tower și să acceseze un spațiu mai generos pentru confortul angajaților săi. Angajamentul nostru de a oferi spații de lucru moderne, durabile și prietenoase pentru angajați se aliniază perfect cu abordarea îndrăzneață a CMS România. Suntem încrezători că parteneriatul nostru de lungă durată va facilita inovarea și succesul în business pentru ambele părți”, a declarat Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.

„Mutarea noastră în One Tower, în urmă cu doi ani, a fost o decizie strategică ce reflectă angajamentul CMS față de sustenabilitate și inovație. Calitatea superioară și certificările de sustenabilitate ale clădirii, precum și locația sa excelentă fac din aceasta un spațiu de lucru ideal pentru echipa noastră, modern și dinamic, ce încurajează colaborarea. Suntem nerăbdători să valorificăm noul spațiu, precum și facilitățile suplimentare pe care le va oferi One Floreasca City”, a afirmat Horea Popescu, Managing Partener CMS România.

CMS București continuă să-și demonstreze angajamentul față de sustenabilitate prin numeroase inițiative, inclusiv eliminarea materialelor plastice de unică folosință și implementarea unui program cuprinzător de reciclare a deșeurilor. Aceste inițiative contribuie la obiectivul mai larg al firmei de a reduce impactul asupra mediului.

One Tower deține cea mai performantă certificare LEED de pe piața românească, LEED v4 la nivel Platinum, fiind certificată și WELL Health & Safety. Clădirea oferă chiriașilor, prin poziția sa excelentă, acces la parcuri, restaurante, cafenele și magazine din zona Floreasca. Totodată, aceasta a fost proiectată cu o mare atenție la detalii pentru crearea unui mediu de lucru primitor pentru angajați, oferind spații moderne, luminoase, folosind tehnologii avansate, cu sisteme performante de încălzire și ventilație, precum și terase generoase și priveliști spectaculoase ale zonei. 

Comunitatea de la One Floreasca City continuă să se dezvolte pe măsură ce lucrările de restaurare a Halei Ford avansează, iar finalizarea este programată pentru anul viitor, ceea ce promite și mai multe oportunități de colaborare și creștere. Fosta fabrică de automobile Ford din România, cu o istorie bogată ce datează din anii 1930, al cărei amplasament a fost ales de însuși Henry Ford, va fi transformată în One Gallery – o galerie comercială de tip boutique și birouri unice cu o înălțime de până la 6 metri. Acest proiect inovator, cu o suprafață de 13.500 de metri pătrați GLA, va îmbina patrimoniul industrial cu facilități moderne, oferind o experiență unică pentru vizitatori și chiriași deopotrivă. Protejarea și restaurarea monumentelor istorice abandonate, regenerarea urbană și crearea unui cadru sustenabil pentru dezvoltarea de comunități dinamice fac parte din strategia mai amplă pe care One United Properties o urmărește cu consecvență în sectorul dezvoltării imobiliare.

ONE UNITED PROPERTIES (BVB: ONE) este principalul investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din București, România. One United Properties este o companie inovatoare dedicată accelerării adoptării practicilor de construcție pentru clădiri sigure, eficiente din punct de vedere energetic, durabile și sănătoase și a primit numeroase premii și recunoașteri pentru sustenabilitate și eficiență energetică. Compania este tranzacționată la Bursa de Valori București, iar acțiunile sale sunt incluse în mai mulți indici precum BET, STOXX, MCSI, FTSE, ROTX și CEEplus.

CMS – Înființată în anul 1999, CMS este o organizație integrată, multi-jurisdicțională, de firme de avocatură, care oferă servicii complete de consultanță juridică și fiscală. Cu peste 70 de birouri în peste 40 de țări din întreaga lume și peste 5.000 de avocați, CMS deține o expertiză îndelungată atât în domeniul consultanței în jurisdicțiile sale locale, cât și internaționale. Având în portofoliu mari companii multinaționale, cât și companii cu capital mediu și start-up-uri, CMS oferă rigoarea tehnică, asistență juridică strategică și parteneriat pe termen lung pentru a menține fiecare client în poziția de lider al domeniului în care acesta activează. Firmele membre CMS oferă o gamă largă de expertiză în 19 domenii de practică și sectoare de activitate, precum drept societar/fuziuni și achiziții, energie & schimbare climatică, infrastructură și proiecte, fonduri, sănătate și științe medicale, tehnologie, media, telecomunicații (TMT), taxe, sectorul financiar-bancar, comercial, concurență & EU, litigii, dreptul muncii & pensii, proprietate intelectuală, drept imobiliar și construcții. Pentru mai multe informații, vizitați cms.law.