CMS isi celebreaza cresterea in Romania "construind pentru viitor"

CMS, aflata printre primele 10 firme internationale de avocatura la nivel global, anunta promovarea a 2 noi parteneri, avocati ai biroului CMS din Bucuresti, precum si cooptarea Variniei Radu si a echipei sale  din cadrul firmei locale de avocatura si consultanta in domeniul energiei, RVR Energy.

Simona Marin si Loredana Mihailescu au fost promovate in calitate de parteneri ai biroului CMS din Bucuresti. Ele se alatura celor 29 de avocati seniori care au fost promovati incepand cu aceasta luna in cadrul retelei globale CMS.

Acesta este un moment edificator pentru biroul CMS din Romania – pentru ca acum, impreuna, construim pentru viitor. Prin nominalizarea acestor noi parteneri, punem bazele unei noi generatii de colegi, care vor promova mai departe expertiza si calitatea serviciilor juridice ale CMS”, a declarat Gabriel Sidere, Managing Partner al CMS Romania.

Echipa CMS Bucuresti este implicata in proiecte si tranzactii in toata regiunea. Diversificarea ofertei noastre regionale si globale este motorul strategiei de dezvoltare a CMS in Romania. Suntem la dispozitia clientilor nostri – fie printr-o cunoastere in detaliu a industriei in care opereaza sau prin furnizarea de servicii, oriunde au nevoie de ele in lume. Cooptarea RVR Energy nu numai ca sporeste angajamentul nostru fata de clientii din domeniul energiei din Romania, dar, de asemenea, intareste si oferta noastra regionala„, a adaugat Gabriel Sidere.

Varinia Radu s-a alaturat CMS impreuna cu echipa RVR Energy, o firma de avocatura specializata in consultanta in domeniul energiei, pe care a fondat-o in anul 2004. Incepand din aceasta luna, Varinia este partener CMS si noul lider al departamentului Petrol si Gaze si coordonatorul adjunct al departamentului Energie din cadrul CMS, Europa Centrala si de Est.

Suntem incantati sa ne alaturam CMS. CMS are o reputatie excelenta in sectorul energetic – in Romania si la nivel global – si este platforma perfecta pentru dezvoltarea practicii noastre juridice, atat in ceea ce priveste  expertiza detaliata la nivel de industrie, cat si relevanta la nivel global. Putem acum potenta succesul firmei noastre de avocatura de tip boutique, cu resursele vaste si acoperirea geografica pe care CMS le poate oferi clientilor nostri„, comenteaza Varinia Radu, care are peste 12 ani de experienta in sectoarele petrol si gaze, energie electrica si resurse minerale, in Romania precum si in regiunea extinsa a Europei Centrale si de Est si a Marii Negre.

Am reusit sa cooptam un partener de inalta valoare, cu o remarcabila expertiza juridica si comerciala si o experienta in sectorul energetic de invidiat. Venirea Variniei si a echipei sale va aprofunda si extinde oferta de servicii CMS aflate la dispozitia clientilor nostri din domeniul energiei, si reprezinta totodata un moment important al strategiei de dezvoltare a CMS din Romania si in regiune„, a concluzionat Gabriel Sidere.

Varinia Radu este un avocat senior, cu peste 12 ani de experienta in domeniul energiei si resurselor minerale, fondatorul firmei de avocatura si consultanta in domeniul energiei RVR Energy. Ea a consiliat un numar impresionant de clienti pe o gama larga de aspecte legate de sectorul energetic, incluzand acordarea de licente, trading, privatizari, achizitii publice, proiecte la cheie pentru instalatiile de producere a energiei  conventionale si regenerabile, joint-ventures, concesiuni petroliere, dezvoltare de active de petrol si gaze in Romania, acorduri farm-out, fuziuni si achizitii si tranzactii de finantare. Varinia a fost implicata, de asemenea, in procesul de elaborare a mai multor initiative legislative importante in acest sector in Romania.

Loredana Mihailescu va actiona in calitate de coordonator al departamentului de Energie al CMS Romania, cu o experienta de peste 12 ani de practica. Dedicata clientilor CMS din sectorul energetic, Loredana este expert in ceea ce priveste consultanta juridica in domenile energie si mediu, cu un interes special pentru energia regenerabila, petrol si gaze. A fost consultant pentru un numar important de tranzactii si proiecte de prim rang din sectorul energetic romanesc.

Simona Marin este un avocat senior, membru al echipei de drept financiar international in biroul CMS din Bucuresti. Simona s-a specializat in dreptul anglosaxon la New York, activand in domenii de practica precum finantarea de proiecte, finantare imobiliara, finantari sindicalizate si bilaterale, securizate si nesecurizate. Ea a consiliat un numar important de proiecte si finantari de anvergura, atat in Romania cat si in jurisdictii din Europa Centrala si de Est.