CMS îl promovează pe Mihai Jiganie-Serban partener în cadrul biroului din România

CMS România anunță promovarea lui Mihai Jiganie-Serban în poziția de Partener începând cu data de 1 mai 2023. Coordonator al grupului de practică de drept penal în cadrul biroului din București al CMS, Mihai devine de-al nouălea partener local al firmei în România.

Mihai este specializat în drept penal și are o experiență de peste 18 ani în domeniu. De-a lungul carierei sale a oferit asistență juridică și reprezentare în cauze având ca obiect o gamă variată de fapte penale, în special anticorupție, infracțiuni economice, spălare de bani, precum și în investigații interne, fraude pe piețele de capital și în industria farmaceutică.

Horea Popescu, Managing Partner al biroului CMS din București, a comentat: „Mihai este un avocat talentat și recunoscut ca un lider în domeniul său de practică. Are o importantă experiență de lucru cu clienți cheie si ne bucură faptul că recunoașterea expertizei sale, precum și a reputației pe care o are în piață este subliniată încă o dată de noul său statut de partener. Promovarea lui Mihai reprezintă încă un pas în consolidarea practicii de drept penal si sunt convins că va spori și mai mult calitatea serviciilor noastre de consultanță, oferite atât în România cât și la nivel internațional.”

Mihai a oferit asistență juridică și a reprezentat cu succes atât persoane fizice, cât și companii naționale și internaționale dintr-o gamă variată de industrii, inclusiv energie, bănci și finanțe, leasing, asigurări, energie, construcții civile și industriale, media și publicitate, reprezentând clienții în fața tuturor autorităților (Poliție, Parchet, Instanțe de judecată). Cea mai recentă ediție a anuarului juridic internațional Legal 500 EMEA îl clasează pe Mihai ca „leading individual” pentru practica de drept penal (white collar crime) din România.

Sunt onorat să fiu promovat în rolul de Partener în cadrul biroului CMS București” a declarat Mihai Jiganie-Serban.Mă bucur să lucrez împreună cu o echipa dedicată și performantă. Împreună vom continua să consolidăm poziția de lider pe care practica noastră de White-Collar Crime o are pe piața locală și să le oferim clienților noștri aceeași consiliere strategică riguroasă și asistență juridică eficientă și comprehensivă, atât în chestiunile litigioase, cât și în ceea ce privește gestionarea riscurilor. Experiența noastră ne va permite să adăugăm și această arie de practică în rândul acelora în care CMS este deja lider regional necontestat.”

CMS promovează 65 de avocați în rolul de Partener

CMS a promovat recent 65 de noi parteneri la nivel global, reprezentând o creștere față de runda de promovări de anul trecut. Numirile acoperă 28 de orașe din Marea Britanie, Europa, Orientul Mijlociu, Africa și America Latină, femeile reprezentând aproape o treime din promovările la nivel global.

În ciuda perioadei dificile pe care o traversează în prezent toate companiile, atât din punct de vedere economic, cât și politic, CMS a continuat să investească în oamenii săi în toate birourile și zonele geografice în care firma își desfășoară activitatea, iar ultima rundă de promovări reflectă acest lucru.


CMS

Înființată în anul 1999, CMS este o organizație integrată, multi-jurisdicțională, de firme de avocatură, care oferă servicii complete de consultanță juridică și fiscală. Cu peste 78 de birouri în peste 40 de țări din întreaga lume și peste 5.000 de avocați, CMS deține o expertiză îndelungată atât în domeniul consultanței în jurisdicțiile sale locale, cât și internaționale. Având în portofoliu mari companii multinaționale, cât și companii cu capital mediu și start-up-uri, CMS oferă rigoarea tehnică, asistență juridică strategică și parteneriat pe termen lung pentru a menține fiecare client în poziția de lider al domeniului în care acesta activează. Firmele membre CMS oferă o gamă largă de expertiză în 19 domenii de practică și sectoare de activitate, precum drept societar/fuziuni și achiziții, energie & schimbare climatică, fonduri, sănătate și științe medicale, tehnologie, media, telecomunicații (TMT), taxe, sectorul financiar-bancar, comercial, concurență & EU, litigii, dreptul muncii & pensii, proprietate intelectuală, drept imobiliar și construcții.

Birouri CMS și birouri asociate:

Aberdeen, Abu Dhabi, Alger, Amsterdam, Anvers, Barcelona, Beijing, Beirut, Belgrad, Bergen, Berlin, Bogotá, Bratislava, Bristol, Bruxelles, București, Budapesta, Casablanca, Köln, Dubai, Duesseldorf, Edinburgh, Frankfurt, Funchal, Geneva , Glasgow, Hamburg, Hong Kong, Istanbul, Johannesburg, Kiev, Leipzig, Lima, Lisabona, Liverpool, Ljubljana, Londra, Luanda, Luxemburg, Lyon, Madrid, Manchester, Mexico City, Milano, Mombasa, Monaco, Munchen, Muscat , Nairobi, Oslo, Paris, Podgorica, Poznan, Praga, Reading, Rio de Janeiro, Roma, Santiago de Chile, Sarajevo, Shanghai, Sheffield, Singapore, Skopje, Sofia, Stavanger, Strasbourg, Stuttgart, Tel Aviv, Tirana, Utrecht, Viena, Varșovia, Zagreb și Zurich.

Pentru mai multe informații, vizitați cms.law.

Articol preluat-CMS