CMS Cameron McKenna a asistat MetLife in achizitionarea Aviva

Avocatii de la CMS Cameron McKenna au acordat consultanta catre MetLife in achizitionarea companiilor Aviva Life Cehia, Aviva Life Ungaria, precum si Aviva Life si Aviva Pensii Romania. Tranzactia urmeaza sa fie definitivata in cursul acestui an.

Tranzactia a fost coordonata de Chris Southorn, partener in cadrul CMS London Financial Institutions Group, sustinut de echipele din Cehia, Ungaria si Romania. Intreaga echipa a reunit avocati din patru birouri CMS, printre care Narinder Jugpal (corporate M&A) si Harpreet Chatha (fiscalitate) din Londra, Patrik Przyhoda din Praga, Gabriella Ormai din Budapesta si Loredana Ralea din Bucuresti.

„Contributia echipei CMS din Romania la realizarea cu succes a acestei tranzactii importante la nivel regional a demonstrat, pe langa experienta in domeniul fuziunilor si achizitiilor, si cunoasterea aprofundata a cadrului de reglementare si a practicii la nivel local in sectoarele de asigurari si pensii private”, a declarat Loredana Ralea, Head of Commercial Department, CMS Cameron McKenna Bucuresti.