CMS a oferit consultanță juridică în cadrul parteneriatului Discovery – BBC

CMS, Proskauer Rose și Shearman & Sterling oferă consultanță juridică în cadrul parteneriatului de 300 milioane de euro între BBC și gigantul mass-media Discovery, care vizează crearea unui nou serviciu de streaming și separarea de UKTV.

Echipa de avocati CMS, condusa de partenerii Selina Potter și Simon Morgan, a oferit asistență BBC Studios cu privire la toate aspectele acordului de parteneriat, în timp ce Discovery a fost asistata de echipa Proskauer din New York, condusă de Rob Freeman,  partner and TMT group co-head și Rob Day, partner, informeaza Legal Week.

Shearman a asistat Discovery in privinta acordului de separare de UKTV. Partenerii din echipa au fost: Laurence Levy, Richard Porter, Simon Letherman, Matthew Readings, James Webber și Jordan Altman din Londra.

Parteneriatul presupune ca Discovery să lanseze propriul serviciu de streaming video anul viitor și să achiziționeze sute de ore de difuzare la BBC, cuprinzând o serie de emisiuni TV, printre care documentarele Blue Planet și Planet Earth realizate de Sir David Attenborough.