CMS a lansat un ghid despre Security Token Offerings (STOs)

Security Token Offerings (STOs) reprezintă un nou mijloc pentru companiile care emit valori mobiliare. Ideea este de a vinde un token virtual,folosind blockchain, care este unic și transferabil și care reprezintă, de exemplu, un drept de participare la profit sau o cotă în societatea emitentă. Profiturile ar putea fi distribuite direct deținătorilor de tokenuri fără a fi nevoie de un cont bancar. Comunitatile cyrpto și din ce in ce mai multe companii se așteaptă la creșterea eficienței datorită unei potențiale reduceri a numărului de intermediari și, prin urmare, a costurilor de tranzacție.

În afară de creșterea așteptată a eficienței în ceea ce privește costurile tranzacțiilor, capacitatea companiilor de a emite valori mobiliare programabile și trasabile este o perspectivă interesantă.

Know how-ul CMS este căutat de multe ICOs și STOs în întreaga lume. Obiectivul CMS este acela de a furniza emitenților consultanță juridică bazată pe cunoașterea profundă a tehnologiilor care stau la baza ICOs și STOs. Publicatia realizata de specialitii CMS reprezinta un scurt ghid al situației actuale a mediului de reglementare în anumite jurisdicții din întreaga lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here