CMS a asistat un sindicat de bănci privind acordarea unui împrumut “verde” de 60 mil. EUR companiei Ploiești Shopping City

Comunicat de presă


Firma internațională de avocatură CMS a consiliat sindicatul bancar condus de BRD Société Générale în acordarea unui credit ‘verde’ în valoare de 60 de milioane de euro pentru Ploiești Shopping City S.R.L., o companie din grupul NEPI Rockcastle.

BRD a acționat ca aranjor principal mandatat, agent de garanție, agent de structurare a finanțării verzi și creditor. Din cadrul sindicatului bancar au facut parte și Alpha Bank S.A (Grecia), în calitate de aranjor principal și Alpha Bank S.A., sucursala din Luxembourg, în calitate de creditor.

Echipa CMS, coordonată de Alina Tihan, Senior Counsel, a asistat băncile cu privire la toate aspectele juridice ale tranzacției necesare pentru a ajunge la utilizarea creditului.

Ana Radnev (foto), partener și coordonator al echipei de Banking & Finance a CMS România, a declarat: „Experiența CMS în domeniul finanțării sustenabile este un atu pentru clienții noștri, atât la nivel local, cât și internațional. Suntem încântați că am asistat BRD și Alpha Bank în acest proiect, inclusiv pe aspecte legate de împrumutul verde’.”

Echipa CMS care a consiliat sindicatul bancar i-a inclus și pe Diana Dona,  Amalia Podoleanu (Banking & Finance) și Roxana Frățilă, Alexandru Dumitrescu și Bianca Bănățeanu (Real Estate).

Cu peste 600 de avocați în 17 birouri din Europa Centrală și de Est ,precum și posibilitatea de a oferi consultanță pe drept englez, CMS este perfect poziționată pentru a asista clienți în România, atât în ​​chestiuni juridice cu specific local, cât și multi-jurisdicționale.