CMS a asistat Grupul Cicor în achiziția societății Evolution Medtec din România

Comunicat de presă transmis

Firma internațională de avocatură CMS a oferit consultanță Grupului Cicor (Cicor), unul dintre dezvoltatorii și producătorii de electronice de înaltă fiabilitate pentru piețele medicale, industriale, aerospațiale și de apărare cu cea mai rapidă creștere din Europa, cu privire la achiziția a 100% din părțile sociale ale societății românești de inginerie Evolution Medtec SRL.

Această nouă achiziție consolidează semnificativ capacitățile de inginerie ale Grupului Cicor în sectorul de tehnologie medicală (MedTech), creând totodată una dintre cele mai puternice platforme de cercetare și dezvoltare din industria europeană de servicii și produse electronice (EMS).

Horea Popescu, managing partner al CMS Romania a declarat: „Finalizarea cu succes a acestei tranzacții marchează o etapă importantă în evoluția grupului Cicor, consolidându-i poziția de jucător cheie în industria europeană de servicii și produse electronice. Suntem încântați că am avut prilejul să valorificăm încă o dată expertiza noastră deosebită în tranzacții de această natură. Suntem încrezători că această alianță strategică va deschide noi oportunități de inovare și dezvoltare.”

Elena Andrei, Senior Associate în cadrul practicii Corporate & M&A la CMS, a adăugat: „A fost o provocare să jucăm un rol important în finalizarea acestei tranzacții, care contribuie la consolidarea poziției strategice a Cicor în sectorul Medtech. Sectorul EMS rămâne o arie de practică importantă pentru noi, unde am dovedit ca putem face diferența, asigurând clienților noștri servicii de consiliere foarte competitive”.

Echipa CMS care a realizat tranzacția a fost coordonată de Elena Andrei (Corporate & M&A) și Horea Popescu (Partener Corporate & M&A). Echipa extinsă a fost formată din Rareș Crîșmaru, Simona Strava, Rebeca Vladislav (Corporate & M&A); Claudia Nagy, Oana Chivu (Concurență); Laura Grigore (Reglementare); Carmen Turcu (Proprietate Intelectuală); și Andrei Tercu (Tax). Avocații CMS au beneficiat și de sprijinul trans-jurisdicțional al CMS Germania, echipă coordonată de Maxine Notstain și Dr. Hendrik Hirsch (Corporate & M&A).

CMS

Înființată în 1999, CMS este o organizație multi-jurisdicțională de firme de avocatură care oferă servicii complete de consultanță juridică și fiscalitate. Cu peste 70 de birouri în peste 40 de țări din lume și cu peste 5.000 de avocați, CMS are o experiență îndelungată în consultanță locală și transfrontalieră. De la multinaționale importante la întreprinderi mijlocii și la cele aflate la început, CMS asigură rigoare tehnică, excelență strategică și parteneriat pe termen lung pentru ca fiecare client să se mențină în frunte pe piețele alese.

Firmele membre CMS asigură o experiență vastă în cele 19 arii de practică și sectoare, inclusiv Drept corporatist / Fuziuni & Achiziții, Energie & Schimbarea climei, Fonduri, Științe ale vieții & Sănătate, Tehnologie, Media și Comunicații, Fiscalitate, Bănci & Finanțe, Aspecte comerciale, Antitrust, Concurență & Comerț, Rezolvarea Litigiilor, Aspecte privind Ocuparea Forței de Muncă & Pensiile, Proprietatea Intelectuală și Proprietatea Imobiliară. Pentru mai multe informații vă rugăm vizitați cms.law