Clifford Chance triumfa la "IFLR European Awards 2012", TZA castiga premiul pe Romania

Clifford Chance a fost desemnata „Firma internationala de avocatura a anului” in cadrul galei „IFLR European Awards 2012”, dedicata celor mai importante firme de avocatura din Europa. Tuca Zbarcea & Asociatii (TZA) a primit premiul pe Romania.

Potrivit publicatiei britanice „International Financial Law Review – IFLR”, la ceremonia desfasurata la Londra Clifford Chance a mai obtinut si titlul de „Firma de avocatura a anului” in 4 tari (Belgia, Luxemburg, Polonia si Rusia), precum si premiul pentru cea mai buna echipa de restructurari si, respectiv, de structured finance. Clifford Chance este prezent si in Romania din 2009, sub titulatura Clifford Chance Badea, biroul de la Bucuresti fiind coordonat de Daniel Badea.

Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a castigat premiul pe Romania in cadrul galei „IFLR European Awards 2012”.
„In ultimii ani, practica noastra in domeniul financiar-bancar si piete de capital s-a dezvoltat considerabil, astfel ca acest premiu este o confirmare a unei evolutii vizibile atat sub aspectul complexitatii mandatelor gestionate, precum si prin prisma numarului in crestere de proiecte de finantare ori mandate specifice derulate pentru unii dintre cei mai importanti jucatori de pe piata serviciilor bancare si financiare”, a declarat Stefan Damian (foto), Deputy Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii, prezent la ceremonia de la Londra.

Alte 24 de trofee nationale au fost decernate de publicatia „International Financial Law Review – IFLR” firmelor de avocatura care au inregistrat performante remarcabile in decursul ultimului an. De asemenea, 16 trofee au fost acordate firmelor de avocatura si echipelor implicate in cele mai importante proiecte ale anului trecut in in domeniile financiar-bancar, piete de capital si M&A.