Clifford Chance, trend ascendent în privința profiturilor

Clifford Chance a înregistrat o creștere de două cifre a profitului (PEP) pe fondul a ceea ce compania a descris ca fiind un 2017-18 pozitiv, perioada in care veniturile au crescut cu 5%, informează Legal Week.

Veniturile globale au crescut până la 1,62 miliarde de lire sterline, față de 1,54 miliarde de lire în 2016-17. Rezultatele au însemnat că, de la introducerea noii strategii a firmei în 2015, veniturile globale ale Clifford Chance au crescut cu 20%, PEP-ul scăzând cu 43%.

Compania a pus performanta pe seama dinamicii din America și pe divizia de tehnologie, ca unii dintre factorii care au condus la creșterea veniturilor sale. Clifford Chance spune ca s-a pus mai mult accent pe eficienta si pe munca de calitate iar asta s-a tradus prin profituri crescute.

Partenerul Matthew Layton a declarat: „Fiecare arie de practică a crescut anul trecut și fiecare regiune a crescut atât în ​​ceea ce privește veniturile, cât și profitul. Momentumul din spatele afacerilor din toate regiunile este cu adevărat pozitiv și este minunat să vedem nivelul de colaborare in cadrul firmei.”

Layton a laudat  performantele companiei din SUA, veniturile anuale crescând cu 6%, până la un total de 214 milioane lire sterline, sau 13% din cifra de afaceri. În ultimii trei ani, SUA a fost pe o panta ascendenta alături de Asia-Pacific, cu o cifră de afaceri în creștere cu 37%.

In celelalte regiuni, veniturile din Europa continentală au crescut cu 6% pentru a contribui cu 33% la cifra de afaceri, venituri în Orientul Mijlociu 12%, iar în Marea Britanie 5%.

Compania a lansat două noi divizii – Clifford Chance Applied Solutions și Clifford Chance Create, care vor funcționa în cadrul unui nou grup inovativ de lideri , prezidat de Layton. Managerul departamentului de inovare și business change din cadrul Clifford Chance, Bas Boris Visser, va prezida atât CC Applied Solutions, care va genera noi produse digitale, și Clifford Chance Create, acest departament avand ca focus inovarea, inclusiv colaborarea cu clienții și universitățile.

Sursa foto: The Law Society Gazette

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here