Clifford Chance recrutează un fost bancher de top

Clifford Chance a recrutat un fost bancher care a activat la JP Morgan Chase și UBS, pentru a oferi consultanță strategică întreprinderilor.

Steven Mastrovich se alătură biroului CC din New York după aproape două decenii în sectorul bancar de investiții, inclusiv patru la UBS, unde era managing director si co-head la diviza de real estate din New York, informeaza Legal Week.

La Clifford Chance nu va fi activ în sfera juridică ci va oferi consultanță strategică clienților, parte a viziunii CC de a adăuga plus-valoarea serviciilor pe care le furnizează.

“Este o afacere bazată pe clienți … și cred că clienții se îndreaptă din ce în ce mai mult către avocați pentru sfaturi premium despre cum pot deveni mai competitivi și despre modalitati de dezvoltare a afacerii.” declara Steven Mastrovich

Clifford Chance a spus că Mastrovich va sprijini clienții în domeniul creșterii capitalului privat, al creării de societăți mixte și al formării capitalului, în reorganizarea corporativă, în tranzacțiile complexe și în elaborarea de strategii pentru a sprijini creșterea și succesul afacerilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here