Clifford Chance isi mareste departamentul de investitii din Beijing

Clifford Change a angajat un partener specializat in fonduri de investitii de la Akin Gump Strauss Hauer & Feld pentru sediul din Beijing, potrivitLaw.com.

In 2007, Ying White a renuntat la pozitia de consultat din cadrul Bancii Mondiale din Washington pentru a coordona departamentul de investitii al sediului societatii Akin Gump din Beijing. In 2010 a primit titulatura de partener.

Practica ei se concentreaza pe generarea si administrarea de capital privat si fonduri speculative in Asia. De asemenea, ea a recomandat investitiile straine facute din fondurile suverane ale Chinei si de bancile de stat.

Partenerul grupului Clifford Chance din Hong Kong, Mark Shipman, a declarat ca noua angajare o sa ajute firma sa faca fata cu brio cererii in crestere de servicii juridice din China. “Odata cu criza mondiala, fondurile globale de investitii au fost redirectionate catre China si, in acelasi timp, institutiile si investitorii chinezi acorda tot mai multa atentie companiilor specializate in expertiza modiala de administrare a fondurilor”.

Clifford Chance este prezent si in Romania din 2006, biroul de la Bucuresti fiind coordonat de avocatul Daniel Badea.