Clifford Chance Badea isi extinde echipa Corporate M&A si Real Estate. Unul dintre avocati, ex-Vilau & Associates

Clifford Chance Badea recruteaza doi noi avocati in echipa Corporate M&A si Real Estate. Lavinia Nucu (foto articol) si Andrei Caloian s-au alaturat echipei firmei de avocatura pe pozitia Associate, urmand sa consolideze practica de Corporate M&A si Real Estate coordonata de Nadia Badea, Partener.

Cu o experienta de peste sapte ani in domeniul avocaturii de business, Lavinia Nucu este apreciata si si-a consolidat profilul profesional prin asistenta acordata investitorilor straini in tranzactii imobiliare de amploare, cu precadere pe nisa terenurilor forestiere si agricole. In calitate de avocat pledant, Lavinia a reprezentat clienti in fata instantelor judecatoresti in cauze de drept civil, drept comercial, drept administrativ si litigii fiscale. In mod special, ea a dobandit experienta in litigiile de fond funciar.

De asemenea, Lavinia a acumulat experienta in proiecte de energie din sursa regenerabila, oferind consultanta juridica in tranzactii implicand proiecte fotovoltaice, de biomasa si eoliene.

Inainte de a fi cooptata de catre Clifford Chance Badea, Lavinia Nucu a detinut functia de avocat titular in cadrul propriului cabinet individual.

Lavinia a absolvit Facultatea de Drept in anul 2004 si are doua mastere in Dreptul Afacerilor, respectiv Dreptul Muncii. Este membru in Baroul Bucuresti din luna aprilie 2005.

Andrei Caloian a acumulat patru ani de experienta in avocatura de business, asistand investitori straini pe diverse proiecte, cu precadere pe piata imobiliara si in industria aviatica. Andrei a fost, de asemenea, implicat in mandate de dreptul muncii, precum si in doua proiecte de privatizare, alaturi de echipa care a acordat asistenta autoritatii de stat.

Andrei Caloian 2

Anterior alaturarii Clifford Chance Badea, Andrei Caloian a facut parte din firmele de avocatura Vilau & Mitel, unde a ocupat, in perioada mai 2011 – septembrie 2014, functia de Associate, respectiv Vilau & Associates, unde a ocupat, pe rand, functiile de Associate (octombrie 2014) si Senior Associate (noiembrie 2014 – iulie 2015).

Andrei a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti in 2010, precum si Academia de Studii Economice – Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune in 2009. Este membru in Baroul Bucuresti din mai 2011.